Outdoor activiteiten op het terrein
Klimmen, varen, steppen, schieten, minigolfen en meer!

Op en rond het Go Challenge terrein zijn diverse outdoor activiteiten te doen. Er is een groot meer, bos en grasveld. Je kunt hier onder andere klimmen, varen, steppen, schieten en minigolfen.

 

Minigolf

Aantal deelnemers Leeftijd Duur Prijs
1 tot 70 6+ 1 uur €5 euro per persoon

Nieuw bij De Forest Lodge is de 18-holes minigolfbaan. Minigolf heeft als grote voordeel dat het voor bijna iedereen leuk is. Daag elkaar uit om een zo hoog mogelijke score te halen.

 

GPS speurtocht

Aantal deelnemers Leeftijd Duur Prijs
1 tot 70 6+ 1 uur 5 euro per persoon

Gewapend met een GPS ga je op pad. Onderweg verzamel je diverse getallen. Deze vormen een code. Aan het einde staat er een kluis klaar. Weet hem te openen en de inhoud is voor jou!

 

Kanovaren

Bijzonder leuk is het varen met een kano op het water. Met maximaal drie personen stap je in de kano en kun je het meer verkennen. Vaar vooral eens een ronde om het eiland!

 

Ponyrijden

We hebben lieve pony’s die graag een ronde door onze veilige PonyTrail lopen. Er zijn caps beschikbaar voor de veiligheid en er wordt alleen stapvoets en zonder zadel gereden.

 

Klimchallenge

Is klimmen echt iets voor jou? Probeer dan onze klimchallenge. Goed beveiligd met een helm en gordels leg je diverse klimonderdelen af.

 

Bikesteppen

Aantal deelnemers Leeftijd Duur Prijs
1 tot 100 8+ 1 uur 5 euro per persoon

Op een speciale BikeStep leg je een mooie route af. Blijf op de juiste koers met behulp van een kompas. Onderweg krijg je lastige vragen voorgeschoteld.

 

Blaaspijp/handboogschieten

Schiet met een handboog of blaaspijp zoveel mogelijk pijlen in de roos op het blazoen!

 

Fietstrein speurtocht

Aantal deelnemers Leeftijd Duur Prijs
8 tot 16 6+ 1 uur 5 euro per persoon

De fietstrein is voor bijna iedereen geschikt! We hebben een leuke puzzeltocht samengesteld waarbij je met behulp van een kompas op de juiste koers dient te blijven.

 

Challenge Run

Aantal deelnemers Leeftijd Duur Prijs
1 tot 400 6+ 5 uur vanaf 20 euro per persoon

Spectaculair en uniek is de Challenge Run. Dit is een actief parcours dat bestaat uit diverse activiteiten die voor één prijs gedaan kunnen worden.
Voor de Challenge Run geldt een minimum van 20 personen. Met minder dan 20 personen kun je op bepaalde dagen deelnemen. Reserveren is noodzakelijk.


Outdoor activiteiten
Hoogteparcours
Outdoor activiteiten
Kanovaren
Outdoor activiteiten
Boogschieten
Outdoor activiteiten
Trapezesprong
Outdoor activiteiten
Vlotbouwen