Overnachten in de Forest Lodge
Groepsaccommodatie met 64 bedden

Aantal bedden Aantal slaapkamers Aantal badkamers Huisdieren toegestaan
64 12 12 Ja

Moderne Groepsaccommodatie
Overnachten kan in onze moderne groepsaccommodatie. Hier kunnen 64 personen overnachten. Met grotere groepen kunnen we eventueel uitwijken naar ons nabijgelegen Summercamp Heino.

Op het terrein staat een modern groepshuis met 12 kamers, ieder voorzien van aparte badkamer met douche en toilet. In totaal zijn er 64 bedden in 4×4 en 8×6-persoons slaapkamers. Eventueel is het beddenaantal nog uit te breiden met 6 bedden in onze stacaravan. Is uw groep groter, dan kunnen we eventueel uitwijken naar het nabijgelegen Summercamp Heino. Hier zijn 1000 bedden.

Terrein
Het gebouw ligt direct aan een groot grasveld en recreatiemeer met strand en is met name ook geschikt voor groepen die meer op zichzelf willen verblijven. Gedurende de dag en avond kan het restaurant gebruikt worden als groepsruimte. Koken en afwassen is niet nodig. Maaltijden worden geserveerd in het nabijgelegen restaurant, die zowel overdag als ‘s avonds geopend is.

Tarieven
Prijs op aanvraag, deze is afhankelijk van het aantal personen en het aantal kamers. U kunt zelf het gewenste aantal kamers doorgeven. De prijzen zijn altijd inclusief: beddengoed, toeristenbelasting, eindschoonmaakkosten en ontbijt. Voor feestdagen wordt een toeslag berekend van 20 euro per deelnemer (maximaal 3 nachten). Neemt u contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op!

4 persoons kamer
Bedden + kledingkast
4 persoons kamer
Toilet + wastafel
4 persoons kamer
Bedden
4 persoons kamer
Tafel + passpiegel
4 persoons kamer
Douche
.
6 persoons kamer
Bedden + kledingkast
6 persoons kamer
Bedden + badkamer
6 persoons kamer
Toilet
6 persoons kamer
Douche
6 persoons kamer
Bedden